OnlyFans Sisällöntuottajat opas

Johdanto

Haluat siis ryhtyä OnlyFansin sisällöntuottajaksi. Erinomaista! Luotamme siihen, että sisältösi tulee olemaan hitti käyttäjien keskuudessa ja haluamme auttaa sinua pääsemään alkuun mahdollisimman nopeasti. Tämä opas opastaa sinut OnlyFans-tilin perustamisessa, ensimmäisen sisällön luomisessa ja sen lähettämisessä maailmalle (ja rahan ansaitsemisessa samalla). Vielä ei ole liian myöhäistä liittyä meihin – tulevaisuus on sinun!

Olet tuottaja!

Sinä olet tuottaja!

Olet yrittäjä!

Olet taiteilija!

Olet luova ihminen!

1. Mikä on OnlyFans?

 • OnlyFans on sosiaalisen median alusta aikuissisältöä varten.
 • Se on uusi tapa aikuisviihdyttäjille olla yhteydessä faneihinsa.
 • OnlyFans on tilauspohjainen, ja sen avulla voit ansaita rahaa verkossa olemalla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa sivustolla sekä myymällä eksklusiivista sisältöä vastineeksi vinkkejä tai tilauksia vastaan.
 • OnlyFans-esiintyjänä sinulla on pääsy analytiikkatyökaluihin, joiden avulla voit mitata, kuinka paljon liikennettä profiilisi saa päivittäin, jotta tiedät tarkalleen, kuinka moni ihminen näkee, mitä julkaiset sivustolla (toisin kuin muissa paikoissa, kuten Twitterissä). Näitä tietoja voivat käyttää myös managerit tai agentit, jotka haluavat todisteen siitä, että joku on työskennellyt ahkerasti seuraajakuntansa kasvattamiseksi, ennen kuin he tarjoavat hänelle edustussopimuksia – tai jopa kuka tahansa, joka haluaa mielenrauhaa päättäessään, kannattaako hänen investoida aikaa oman julkisuuskuvansa kasvattamiseen itsenäisesti ilman, että kukaan muu takaa onnistumisprosenttia tai sijoitetun pääoman tuottoa!

2. Miten perustan OnlyFans-tilini?

Tässä jaksossa käymme läpi, miten OnlyFans-tilisi perustetaan. Voit aloittaa lataamalla sovelluksen täältä ja luomalla tilin. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa “Profiili”-painiketta, jolloin pääset käsiksi kaikkiin asetuksiisi ja tietoihin siitä, kuka sinua seuraa (tästä lisää myöhemmin). Aloitetaan profiilikuvan luomisesta:

 • Lataa kuva tietokoneeltasi tai puhelimesi galleriasta napsauttamalla “Muokkaa profiilikuvaa” ja napsauta sitten Tallenna muutokset, kun olet valmis!
 • Seuraavaksi lisätään linkkejä, jotka osoittavat takaisin maailmaan – toisin sanoen, mistä ihmiset voivat löytää lisää tietoa siitä, mikä tekee sinusta mahtavan! Napsauta Lisää linkki kunkin alla olevan osion kohdalla: Verkkosivusto; sosiaalisen median tilit; sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

3. Minne lähetän OnlyFans-linkkini?

Voit jakaa OnlyFans-linkkiäsi seuraavilla tavoilla:

 • profiilisi
 • Sisältösi (viestit, videot, kuvat)
 • Luomasi OnlyFans-sivu

4. Mitä “ei käytettävissä” -painike tarkoittaa?

“Ei saatavilla” -painike tarkoittaa, että sisältö ei ole saatavilla OnlyFansissa.

Se voi olla saatavilla muilla alustoilla, kuten Instagramissa tai Twitterissä.

Lisäksi joissakin tapauksissa sisältö voi olla saatavilla OnlyFansissa tulevaisuudessa (esim. jos julkaisisit kuvan itsestäsi alusvaatteissa).

5. Kuinka paljon rahaa ansaitsen OnlyFansin sisällöstä?

OnlyFans-sisällöstä ansaitsemasi rahamäärä määräytyy useiden tekijöiden perusteella:

 • Fanejesi määrä. Mitä enemmän faneja sinulla on, sitä enemmän rahaa kukin heistä käyttää sisältöösi.
 • Kuinka usein julkaiset uusia viestejä ja videoita OnlyFans-sivullasi. Mitä useammin ihmiset vierailevat sivullasi, sitä todennäköisemmin he ostavat sieltä jotakin – ja sitä kauemmin he viipyvät siellä (ja käyttävät siten rahaa), mikä tarkoittaa sinulle vielä enemmän voittoja!
 • Kuinka vuorovaikutteisia postauksesi ovat käyttäjien kanssa yleensä (sekä sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä tai Instagramissa, että itse sovelluksessa). Tähän sisältyy heidän postauksistaan tykkääminen, jaettujen kuvien/videoiden kommentointi, vastaaminen suoraan DM:n (suoraviestin) kautta, lahjojen, kuten vaatteiden tai alusvaatteiden, lähettäminen suoraan OnlyFansin “eBay”-tyylisen käyttöliittymän kautta… kaikki nämä asiat lisäävät näkyvyyttä muiden käyttäjien keskuudessa ja lisäävät samalla sitoutumisprosenttia niiden keskuudessa, jotka seuraavat tarpeeksi tiiviisti mukana!

6. Voinko käyttää profiilikuvana jonkun toisen henkilön kuvaa?

 • Voit käyttää jonkun toisen henkilön kuvaa profiilikuvana.
 • Voit käyttää omaa kuvaasi profiilikuvana.
 • Voit käyttää profiilikuvana kuvaa itsestäsi ryhmäkuvassa. Esim: Jos olet ryhmäkuvassa ystävien ja perheenjäsenten kanssa, voit käyttää tuota kuvaa OnlyFans-profiilikuvana, koska se näyttää, keitä muita sivustolla esiintyy (ystäväsi ja perheesi), ja antaa ihmisille käsityksen siitä, millaista sisältöä he löytävät, kun he seuraavat sinua!

7. OnlyFans-sovellus on jälleen muuttunut. Mitä tämä tarkoittaa minulle?

OnlyFans-sovellus on jälleen muuttunut. Jos olet OnlyFansin käyttäjä, tämä tarkoittaa, että jos haluat nähdä tuottajan sisältöä tai lähettää omaa sisältöäsi alustalle, sinun on ladattava uusi sovellus. Sama pätee tuottajiin – jos he haluavat sivulleen oman profiilikuvansa eikä OnlyFansin itsensä tarjoamaa oletuskuvaa (joka näyttää munakoisolta), heidän on myös ladattava uusi sovellus.

Lisäksi

Muista, että tärkeintä on pitää hauskaa OnlyFans-tililläsi ja varmistaa, että se kuvastaa sitä, kuka olet ihmisenä. Jos et ole varma, miten tämä tehdään, katso yllä oleva oppaamme!

Jaa Somessa: